17/10/2022 HeemAvenue in ’t Streekblad

Verkoop eengezinswoningen HeemAvenue gaat nu van start

In de jonge wijk Oosterheem realiseert Van der Kooy Vastgoed langs de Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan in twee fases project HeemAvenue. Het project bestaat uit een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom een tweetal hofjes. Op zaterdag 4 juni start de verkoop van de 23 eengezinswoningen bij Hudson Zoetermeer, direct naast de projectlocatie. Hier kunt u de brochure ophalen, vragen stellen of meer informatie krijgen over het project.

Het project HeemAvenue is een van de laatste mogelijkheden om een grondgebonden woning in de wijk Oosterheem te bemachtigen. Het project is dankzij de groene entrees, een waterpartij en compacte parkjes verassend natuurlijk. De woningen zijn strak en modern vormgegeven met brede, witte betonranden als accent, en zijn gesitueerd rondom hofjes. Zo lijken het net kleine dorpjes midden in de stad. Thijmen Cornelissen, Van der Kooy Vastgoed, is erg enthousiast over het project. “De 23 woningen met een prijs vanaf circa € 475.000,- vrij op naam zijn dankzij de ruime opzet zeer geschikt voor gezinnen”, vertelt hij. “Zo beschikt u niet alleen over een ruime woonkamer met uitbouw en drie (optioneel vier) grote slaapkamers, maar ook standaard over een nette  badkamer, en 12 woningen daarnaast ook over een aparte ruimte die gebruikt kan worden als inloopkast of thuiswerkplek en een diepe tuin. Doordat de kozijnen nagenoeg van vloer tot plafond doorlopen zijn alle ruimtes verrassend licht wat het ruimtelijk gevoel enorm versterkt.” De woningen zijn gasloos en dankzij een eigen warmtepomp die ook kan koelen erg comfortabel en energiezuinig. En er is nog een groot pluspunt. Bij de woning horen twee parkeerplaatsen op het besloten parkeerterrein. Zo hoeft u nooit te zoeken naar een plekje voor uw auto. Ideaal als u elektrisch rijdt. De voorzieningen hiervoor kunnen namelijk in de bouw meegenomen worden.”

Verkoopmakelaar Erik Jenné van DE Makelaars verwacht veel belangstelling voor het project. “HeemAvenue is gemakkelijk bereikbaar en ligt centraal in Zoetermeer. Echt op loopafstand van het openbaar vervoer en fietsafstand van het wijkwinkelcentrum”, vertelt hij enthousiast. “Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar er is ook een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden.” Heeft u schoolgaande kinderen? Op loopafstand van de woningen bevinden zich verschillende vormen basisonderwijs. “Ook de halte van de RandstadRail is vlakbij”, vervolgt hij. “Die brengt u snel en eenvoudig naar de Dorpsstraat, het Stadshart en de overige wijken van Zoetermeer, maar ook naar omliggende plaatsen als Den Haag en Scheveningen.” De wijk Oosterheem ligt strategisch ten opzichte van de A12. Zo bent u ook met de auto snel op weg in de richting van Den Haag, Utrecht, en Rotterdam. Dat maakt Zoetermeer ook een prima uitvalsbasis als u werkt in de regio. Als u de stad liever even achter u wilt laten dan bent u in slechts een paar minuten midden in het groene Bentwoud of bij natuur- en recreatiegebied Noord Aa waar u heerlijk kunt ontspannen in de natuur.

Naar overzicht

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour