HeemAvenue Eengezinswoningen

Koopwoningen Ruim van opzet

Een straat vol moderne, ruime woningen rondom hofjes die een gezellig en vrij gevoel geven: dat is HeemAvenue. De woningen zijn dankzij de ruime opzet zeer geschikt voor gezinnen.

Zo beschikt u niet alleen over een ruime woonkamer, maar ook over drie (optioneel vier) grote slaapkamers, een mooie badkamer en hebben een deel van de woningen daar- naast ook een extra aanbouw die gebruikt kan worden als inloopkast of thuiswerkplek. Alle woningen beschikken over een ruime tuin.

Door de grote en hoge kozijnen zijn alle ruimtes verras- send licht, wat het ruimtelijk gevoel enorm versterkt. Ook beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen op de gemeenschappelijke binnenplaats, zodat zoeken naar een plekje voor uw auto voorgoed tot het verleden behoort. Ook ideaal als u elektrisch rijdt of gaat rijden.

HeemAvenue Koopappartementen

Kleinschalig en moderne Koopappartementen

De koopappartementen variëren in grootte van 76 m² tot 112 m² en hebben allemaal minimaal 3 kamers. De grootste appartementen beschikken over 4 kamers.

De appartementen bevinden zich in een kleinschalig appartementencomplex met een moderne architectuur. Raamkozijnen van plafond tot vloer zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Ieder appartement wordt luxe opgeleverd met onder andere standaard een Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur van Siemens, een volledige uitgeruste badkamer en toilet.  

De woning is gasloos en zeer energiezuinig, en beschikt over een ruime privéberging op de begane grond en twee eigen parkeerplaatsen op het eigen terrein. De parkeerplaatsen zijn bij de prijs inbegrepen. De bodemwarmtepomp, die uw eigendom is, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en kan ook koelen via de vloer in de zomer.

Bekijk de video Royaal wonen in Oosterheem

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour