HeemAvenue Koopappartementen

Kleinschalig en moderne Koopappartementen

De koopappartementen variëren in grootte van 76 m² tot 112 m² en hebben allemaal minimaal 3 kamers. De grootste appartementen beschikken over 4 kamers.

De appartementen bevinden zich in een kleinschalig appartementencomplex met een moderne architectuur. Raamkozijnen van plafond tot vloer zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Ieder appartement wordt luxe opgeleverd met onder andere standaard een Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur van Siemens, een volledige uitgeruste badkamer en toilet.  

De woning is gasloos en zeer energiezuinig, en beschikt over een ruime privéberging op de begane grond en twee eigen parkeerplaatsen op het eigen terrein. De parkeerplaatsen zijn bij de prijs inbegrepen. De bodemwarmtepomp, die uw eigendom is, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en kan ook koelen via de vloer in de zomer.

Appartementen Benedenwoning

De riante benedenwoning is gesitueerd op de begane grond in de hoek van het complex. U bereikt uw voordeur via de centrale entree met grote glazen façade. Dankzij de brede beukmaat voelt de woning ook vanbinnen ruim aan.

De U-vormige gang bij binnenkomst geeft toegang tot alle ruimtes. Aan de linkerkant van de woning bevinden zich de technische ruimte met de bodemwarmtepomp die uw eigendom is, een moderne toiletruimte, de eerste slaapkamer en deur naar de woonkamer. Aan de rechterzijde bevinden zich de inloopkast, twee slaapkamers, de badkamer en tweede deur naar de woonkamer. De ruime badkamer is voorzien van een comfortabele douchehoek met draingoot en is volledig betegeld. De woonkamer is verrassend ruim en heeft grote ramen van de vloer tot het plafond die zorgen voor veel lichtinval. De keuken van Bruynzeel is luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, combioven, koelvries-combi en vaatwasser van Siemens. Vanuit de woonkamer heeft u vrij toegang tot uw loggia.

Bekijk de verdieping VERKOOPINFORMATIE

Appartementen Tussenappartement

De tussenappartementen bevinden zich op de 1ste, 2de en 3de verdieping. In de ruime entree vindt u de lift en trap die u naar uw woning brengen. Via de hal bij binnenkomst bereikt u de woonkamer. Grote ramen van vloer tot plafond laten veel licht binnen.

De open keuken van Bruynzeel is L-vormig opgesteld en luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, combioven, koelvries-combi en vaatwasser van het merk Siemens. Vanuit de woonkamer heeft u vrij toegang tot uw balkon of loggia. Een tweede deur geeft toegang tot de centrale hal. Hier vindt u twee slaapkamers, de technische ruimte met eigen bodemwarmtepomp, een moderne toiletruimte en de ruime badkamer met comfortabele douchehoek die volledig is betegeld.

Bekijk de verdieping VERKOOPINFORMATIE

Appartementen Hoekappartement

De hoekappartementen bevinden zich op de 1ste, 2de en 3de verdieping. In de ruime entree vindt u de lift en trap die u naar uw woning brengen.

De centrale hal geeft toegang tot de technische ruimte, twee slaapkamers, de ruime en volledig betegelde badkamer met comfortabele douchehoek, een aparte moderne toiletruimte en de woonkamer. Die is dankzij de brede beukmaat verrassend ruim. Grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor vele binnenvallend licht. De open keuken van Bruynzeel is L-vormig opgesteld en luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser van Siemens. Vanuit de woonkamer bereikt u uw balkon of loggia.

Bekijk de verdieping VERKOOPINFORMATIE

Appartementen Penthouse

Op de vierde verdieping van het complex bevinden zich vier penthouses. In de ruime entree vindt u de lift en trap die u naar uw woning brengen. De centrale hal geeft toegang tot de technische ruimte, een moderne toiletruimte en de ruime woonkamer. Grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel binnenvallend licht.

De open keuken van Bruynzeel is L-vormig opgesteld en luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, combioven, koelvries-combi en vaatwasser van Siemens. Via de tweede deur bereikt u de centrale hal met toegang tot het tweede toilet, maar liefst drie slaapkamers en de ruime, volledig betegelde badkamer met comfortabele douchehoek. Vanuit een van de slaapkamers of de woonkamer bereikt u via een grote schuifpui uw riante dakterras vanwaar u mooi uitkijkt over de omgeving.

Bekijk de verdieping VERKOOPINFORMATIE

luxe keukens van Bruynzeel

Uw appartement wordt standaard voorzien van een luxe keuken van Bruynzeel met inbouwapparatuur van het merk Siemens.

In de verkooptekening vindt u de standaardopstelling. Deze keuken zit standaard in uw woning. Is deze keukenopstelling niet helemaal naar wens? Bruynzeel Keukens biedt nog vele andere opties. U heeft de keuze uit diverse kleuren, werkbladen, handgrepen en apparatuur. Bruynzeel Keukens heeft betaalbare en gebruiksvriendelijke keukens in alle stijlen. 

Liever een keuken via uw eigen keukenleverancier? Dat kan. Uw appartement wordt opgeleverd zonder keuken en u krijgt een bedrag op de koopsom retour en de aansluitpunten en afvoer worden op de standaard posities aangebracht. In overleg met de aannemer kunnen de aansluitpunten en/of afvoer op een andere plaats worden gerealiseerd. In de verkoopdocumentatie vindt u de informatie en procedure. 

Nationale Hypotheek Garantie
In 2023 gaat de grens voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) omhoog naar € 405.000. In 2022 was de grens € 355.000. Door deze verhoging krijgen meer huizenkopers toegang tot een hypotheek met NHG. Dit betekent onder andere aantrekkelijkere rentetarieven.

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour